MENÜ

www.airbrushduli.freewb.hu
Bármit bármire.......

Olaszországi Airbrush Verseny

 

Mivel kishazánkban közel sincs olyan hagyománya az airbrush festészetnek mint Németországban, Ausztriában vagy Olaszországban, így itthon egyenlőre nélkülöznünk kell az ilyen irányú versenyek megrendezését.
Ha az ember vágyik egy kis megmérettetésre, akkor bizony külföldön kell szerencsét próbálnia.
Bár rendszeres látogatói vagyunk a külföldi site-oknak, erre a versenyre a rendezők hívtak meg.
A 6000 eurós összdíjazású verseny témája: MIGRATING WOMEN, THE VALUE OF DIFFERENCES - A nők vándorlása, a különbözőségek értéke. Az 54 nevező munkáit egy online galériában tették elérhetővé, ahol 1 hónapon keresztűl lehet szavazni, pontosan október 15. éjfélig. A 20 legtöbb szavazatot kapott munkát november 25.-én, Ravennában fogják kiállítani a Nők ellen elkövetett erőszak világnapján és egy szakmai zsűri fogja értékelni azokat.
Én ezen a versenyen 2 munkával neveztem amit itt is láthatsz. Amennyiben szeretnéd megnézni a többi munkát és szavazni, ezen a linken érheted el a verseny hivatalos honlapját: http://www.aerografo.com/gallery.php
Hiszen minden szavazat számít és a végelszámolásnál fontos lehet :)
Ha szavazni szeretnél akkor előbb regisztrálnod kell az oldalon. Ezt a jobb oldalon az AREA USERVATA kockában teheted meg a NUOVO UTENTE feliratra klikkelve. Ezek után a csillaggal jelölt részeket és a város nevét kitöltve a SALVE gombbal érvényesítheted a regisztrációdat. Belépés után pedig már szavazhatsz is, de ne feledd érvényesíteni voksodat a lap alján található CONFERMA gombbal.
Kellemes időtöltést!

Ez is airbrush!

http://www.manobt.hu/Testfestes_Testfestes_versenyek.html

 

Hírek

  • egy kis videó csemege
    2011-07-20 15:20:18

    <iframe width="425" height="349" src="https://www.youtube.com/embed/WucCCdNeUEQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

  • egy kis videó csemege
    2011-03-19 15:16:55

    https://www.youtube.com/watch?v=0n3oQmg5YF4

Szavazás

MI A VÉLEMÉNYED KÉPEKRŐL
JÓK DE LÁTTAM MÁR JOBBAT
TETSZIK
MEG LEHET NÉZNI
HÁT EZT SEM NÉZEM MEG TÖBBET
NEM TETSZENEK
Asztali nézet